VVS jour Järfälla

Njrör AB – EXPERTSERVICE FÖR ALLA DINA VVS-BEHOV

Söker du en VVS jour i Järfälla har du kommit rätt! Med lång erfarenhet i branschen hjälper vi privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

VVS jour Järfälla

Njrör är ett företag med VVS jour i Järfälla.

Med lång erfarenhet inom vvs branschen och med certifierade installatörer kan ni som kund känna er trygga att jobben blir korrekt utförda och som ni vill ha det.

Vi tar oss gärna an utmanande projekt som kräver det där lilla extra. Läs mer om oss här.

VVS jour Järfälla

VILKA vi är

Vi är ett VVS-företag med ett team av certifierade installatörer och tekniker som har lång erfarenhet i branschen. Vi fokuserar på att leverera hög kvalitet och service, vilket skapar en trygg och pålitlig upplevelse för våra kunder.

VVS jour Järfälla

Vad vi gör

Vi erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster, från mindre uppdrag till totalentreprenad. Vårt fokus är att leverera snabb service av hög kvalitet, anpassad efter kundernas behov, oavsett projektets omfattning eller utmaning.

VVS jour Järfälla

Allt inom VVs och rörmokeri

Vi utför alla typer av rörjobb, allt från den läckande kranen till att hela hus. Vi har lång erfarenhet av nyproduktion, badrum, golvvärme servicejobb, byte av varmvattenberedare, m.m. Vi är specialister på värmepumpar och tillhandahåller både projektering, försäljning och installation.

Njrör AB

Tvärflöjtstigen 44, 196 37 Kungsängen

076-327 26 24

VVS jour Sollentuna