VVS service Täby

Njrör AB – EXPERTSERVICE FÖR ALLA DINA VVS-BEHOV

Vi erbjuder VVS service för både små och stora uppdrag, i Täby. Med lång erfarenhet i branschen hjälper vi privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

VVS Service Täby

Njrör är ett företag för dig som behöver hjälp med vvs service i Täby.

Med lång erfarenhet inom vvs branschen och med certifierade installatörer kan ni som kund känna er trygga att jobben blir korrekt utförda och som ni vill ha det.

Vi tar oss gärna an utmanande projekt som kräver det där lilla extra. Läs mer om oss här.

VVS Service Täby

VILKA vi är

Vi är ett VVS-företag med ett team av certifierade installatörer och tekniker som har lång erfarenhet i branschen. Vi fokuserar på att leverera hög kvalitet och service, vilket skapar en trygg och pålitlig upplevelse för våra kunder.

VVS Service Täby

Vad vi gör

Vi erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster, från mindre uppdrag till totalentreprenad. Vårt fokus är att leverera snabb service av hög kvalitet, anpassad efter kundernas behov, oavsett projektets omfattning eller utmaning.

VVS Service Täby

Allt inom VVs och rörmokeri

Vi utför alla typer av rörjobb, allt från den läckande kranen till att hela hus. Vi har lång erfarenhet av nyproduktion, badrum, golvvärme servicejobb, byte av varmvattenberedare, m.m. Vi är specialister på värmepumpar och tillhandahåller både projektering, försäljning och installation.

Njrör AB

Tvärflöjtstigen 44, 196 37 Kungsängen

076-327 26 24

VVS Service Täby